Trottoirbandentang

van Boels in Sittard

  • Trottoirbandentang

Verhuuromschrijving


Met onze solide trottoirbandtangen kunnen twee personen zonder moeite een zware last op zijn plek leggen zonder te bukken. De tangen zelf wegen nog geen 4 kg en vormen dus maar een geringe belasting tijdens het werk.

Kenmerken
  • Bestaat uit een set van 2 tangen
Klembereik (mm): 260 x 80
Lengte (mm): 750
Gewicht (kg): 3,9

Alle prijzen van Boelsproducten zijn excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-, afkoop- en brand-/diefstalregelingen.

Bekijk deze advertentie op Boels.nl

Probeert u een te huren trottoirbandentang op te speuren? U kunt eenvoudig direct contact leggen met de verhuurder. Het huren van een trottoirbandentang heeft vele voordelen, begin vandaag nog met huren! Op Verhuurplaats kunt u gemakkelijk zoeken naar producten. Plaats nu ook gratis uw verhuuradvertentie op Verhuurplaats.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 13,31 per dag
  • € 39,93 per week
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Boels Bekijk alle 1365 verhuuradvertenties
Als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment is Boels Rental één van de meest bekende verhuurbedrijven in Europa. Boels Verhuur behoort tot één van de snelst groeiende verhuurbedrijven. Boels verhuurt bijna alles.

Binnen Boels Rental zijn er 10 vestigingen die zich alleen bezig houden met bouwplaatsinrichting, die volledig zijn toegelegd op alles wat met bouwliften te maken heeft of die units voor tijdelijke huisvestiging verhuren. Boels wil voor bouwbedrijven méér zijn dan een leverancier. Het streven is om de relatie uit te bouwen tot een partnerschap, waarbij de complete materieeldienst aan Boels als outsourcing-partner wordt toevertrouwd.

Al bijna dertig jaar verhuurt Boels ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair, decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. De afdeling Portable Kitchens levert mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur aan hotels, ziekenhuizen, het leger of grote events. Machineverhuur is en blijft de core business van Boels Rental. Vanuit ruim 300 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk. Tsjechië, Polen, Italië en Slowakije, verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen.