Total station

van Boels in Sittard

  • Total station

Verhuuromschrijving


Ideaal meetinstrument voor het uitzetten en inmeten van constructies, infraprojecten, tuinen etc. Ook het meten van de grondbalans is mogelijk. U kunt de lijst met uitzetgegevens eenvoudig vanuit AutoCad importeren en de metingen weer teruglezen. Het station is laagdrempelig in gebruik en bij eventuele vragen kunt u terecht bij het deskundige supportteam van Boels Geo & Safety.

Kenmerken
  • Software voor standplaatsbepaling, uitzetten, inmeten en referentielijnen/-bogen
  • Dubbelassige compensator
  • Geheugen voor maximaal 15 projecten
  • Geleverd met 2 accu's, lader, reflector en communicatiekabel
  • Reflectorloos meten (zichtbare rode laser)
Vergroting (x): 30
Hoeknauwkeurigheid: 2,8 mgon / 9''
Min. afstand uitlezing (mm): 1
Meetbereik op meegeleverd cpr111 prisma (m): 1.000
Meetbereik op groot prisma (m): 3.500
Statiefaansluiting (inch): 5/8

Alle prijzen van Boelsproducten zijn excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-, afkoop- en brand-/diefstalregelingen.

Bekijk deze advertentie op Boels.nl

Bent u rond aan het kijken voor een total station om te huren? Met Verhuurplaats vindt u snel het juiste product. Verhuurplaats heeft als doel om huurders en verhuurders bij elkaar te brengen op een overzichtelijke manier. Verhuurplaats vergelijkt alle verhuuradvertenties voor u. Op Verhuurplaats kunt u alle verhuurders vergelijken.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
    Nog geen huurprijzen beschikbaar.
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Boels Bekijk alle 1365 verhuuradvertenties
Als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment is Boels Rental één van de meest bekende verhuurbedrijven in Europa. Boels Verhuur behoort tot één van de snelst groeiende verhuurbedrijven. Boels verhuurt bijna alles.

Binnen Boels Rental zijn er 10 vestigingen die zich alleen bezig houden met bouwplaatsinrichting, die volledig zijn toegelegd op alles wat met bouwliften te maken heeft of die units voor tijdelijke huisvestiging verhuren. Boels wil voor bouwbedrijven méér zijn dan een leverancier. Het streven is om de relatie uit te bouwen tot een partnerschap, waarbij de complete materieeldienst aan Boels als outsourcing-partner wordt toevertrouwd.

Al bijna dertig jaar verhuurt Boels ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair, decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. De afdeling Portable Kitchens levert mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur aan hotels, ziekenhuizen, het leger of grote events. Machineverhuur is en blijft de core business van Boels Rental. Vanuit ruim 300 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk. Tsjechië, Polen, Italië en Slowakije, verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen.