Tafelvork

van Zoef.com in Amsterdam

  • Tafelvork

Verhuuromschrijving


Deze vork wordt veel gebruikt bij diners en buffetten en dan voornamelijk voor het hoofdgerecht. Let op: de prijs is inclusief schoonmaakkosten, maar het bestek moet wel spoelschoon worden ingeleverd.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Bent u rond aan het kijken voor een tafelvork om te huren? Iedereen kan gratis een product huren of verhuren. Verhuurplaats vergelijkt voor jou de beste verhuur aanbieders. Met Verhuurplaats vindt u gemakkelijk een tafelvork om te huren. Huren houdt de schuur netjes en is goed voor het milieu.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 0,22 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.