Statafel steigerhout mixed 80x80cm

van Zoef.com in Amsterdam

  • Statafel steigerhout mixed 80x80cm

Verhuuromschrijving


Steigerhout is een van de grotere meubilairtrends van de laatste jaren. Mixed Wood is een combinatie van steigerhout en wit steigerhout, dit zorgt voor een frisse indruk en creëert een ontspannen en rustige sfeer. Deze tafels van mixed steigerhout kunnen zowel binnen als buiten staan! Met deze steigerhouten statafel kunt u een unieke sfeer creëren tijdens bijvoorbeeld een tuinfeest. Het blad van deze statafel mixed steigerhout is demontabel.Let op: Om gewicht te besparen is deze statafel gemaakt van sloophout.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Probeert u een te huren statafel steigerhout mixed 80x80cm op te speuren? Huren houdt de schuur netjes en is goed voor het milieu. Verhuurplaats laat een mooi overzicht zien van verhuuradvertenties. Met Verhuurplaats zoekt u probleemloos naar een te huren statafel steigerhout mixed 80x80cm. Op Verhuurplaats vindt u altijd de beste prijs voor een te huren statafel steigerhout mixed 80x80cm.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 30,25 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.