Verhuurtips

Tips voor de verhuurder

Om uw verhuurproduct zoveel mogelijk te verhuren, hebben wij de volgende tips voor u:

 1. Maak uw verhuurdersprofiel compleet
  Door zoveel mogelijk informatie van u als verhuurder op te geven, weten potentiële huurders wie het artikel aanbiedt, waardoor de drempel om contact op te nemen kleiner wordt. Plaats een afbeelding van uzelf of een afbeelding van uw bedrijf/logo bij uw advertentie. Wanneer u een eigen website of social media-kanaal heeft (bijvoorbeeld Facebook, Twitter of LinkedIn), kunt u deze ook vermelden.

 2. Maak een uitvoerige advertentie
  Denk bij het plaatsen van de advertentie aan alle details die uzelf zou willen weten, wanneer u op zoek gaat naar een verhuurproduct. Hier zal de huurder op zoeken en wanneer u dit invult, tonen wij uw advertentie. Denk hierbij aan merk, type, kleur etc.

 3. Houd de beschikbaarheid actueel
  Wanneer u uw product hebt verhuurd, raden wij u aan om dit in de advertentie aan te geven. Wanneer u uw verhuuradvertentie wijzigt, kunt u eenvoudig in een kalender aangeven, wanneer uw product verhuurd is en dus niet beschikbaar is. U wordt dan ook niet voor niets benaderd.

 4. Promoot uw verhuurproduct!
  Maak kenbaar dat uw verhuurproduct te huur is. Deel dit met uw eigen netwerk en via social media-kanalen. Dit helpt u om uw verhuurproducten beter onder de aandacht te brengen. Wij hebben voor u een aparte pagina gemaakt met daarop uw profiel en al uw verhuurproducten, zodat u deze kunt promoten. Gebruik ook onze gratis Verhuurplaatsstickers. Bestel gratis stickers.

 5. Zorg voor een goede indruk
  Door aandacht te geven aan details tijdens het verhuurproces zullen mensen positief verrast worden. Denk hierbij aan een vriendelijke service, uitleg vooraf en een schoon verhuurproduct. Zorg dat u net even iets extra’s doet.

DELEN