Veelgestelde vragen verhuurder

Is het plaatsen van een advertentie echt gratis?
Ja, een advertentie plaatsen is gratis en neemt dan ook alleen een paar minuten van uw tijd in beslag.

Verhuurplaats verdient geld, wanneer verhuurders hun advertentie extra onder de aandacht willen brengen bij huurders. Daarnaast geven we Google toegang om op een aantal plaatsen op de website Google advertenties te plaatsen.

Met deze inkomsten kunnen wij Verhuurplaats verbeteren en zorgen wij ervoor dat uw advertentie steeds meer geïnteresseerde huurders krijgt.

Hoe plaats ik een advertentie?
Het plaatsen van een advertentie op Verhuurplaats is makkelijk en simpel. Wanneer u nog geen account heeft op Verhuurplaats, klikt u op de gele button rechts bovenin met de tekst 'Plaats gratis advertentie' . U maakt vervolgens een account aan, zodat u vanuit uw eigen omgeving onbeperkt gratis advertenties kunt maken en plaatsen.

Heeft u al een account bij Verhuurplaats, dan kunt u gewoon inloggen om vervolgens via uw account een advertentie te plaatsen. Bij het plaatsen van een advertentie geven wij naast elk invoerveld tips/instructies.

Hoe lang blijft mijn advertentie op Verhuurplaats staan?
Uw advertentie blijft onbeperkt op Verhuurplaats staan. Wanneer het verhuurproduct dat u te huur aanbiedt is verhuurd, kunt u op uw account aangeven dat het betreffende product verhuurd is op bepaalde data. Wij blijven het verhuurproduct tonen, zodat huurders weten wat de beschikbaarheid is van dat product.

Kunnen huurders mij rechtstreeks benaderen of gaan de boekingen via Verhuurplaats?
Ja, verhuurders kunnen u rechtstreeks benaderen. Verhuurplaats werkt niet met een commissie per boeking. Wij zijn van mening dat dit de verhuur in de weg gaat staan, daarom kan de huurder rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder. Dit kan via e-mail of telefoon, maar ook via uw eigen website indien u hierover beschikt.

Kan ik mijn advertenties promoten op Verhuurplaats?
Ja, dit kan. U kunt al uw advertenties eenvoudig onder “Mijn advertenties” promoten. Voor een klein bedrag plaatsen wij uw advertenties bovenaan in de zoekresultaten. Wanneer de huurder zoekt en deze zoekopdracht sluit aan op uw advertentie, valt u extra op en trekt u meer huurders aan. Promoot meteen je advertentie!

Hoe maak ik mijn advertentie goed vindbaar voor huurders?
Verhuurplaats heeft een uitgebreid zoeksysteem. Wij tonen uw advertentie zodra onze bezoeker combinaties zoekt die vergelijkbaar zijn met uw advertentie. Belangrijk is dan wel dat u in uw advertentie zo goed mogelijk de specificaties van uw te verhuren product omschrijft. Zoals: kleur, merk, bouwjaar, type etc. Wanneer u dergelijke specificaties benoemt in uw advertentietekst wordt uw advertentie hierop ook gevonden.

Daarnaast is onze website volledig geoptimaliseerd voor Google door de beste SEO-specialisten. Hierdoor weten veel huurders Verhuurplaats goed te vinden.

Om beter vindbaar te zijn voor de huurders is het mogelijk om voor een klein bedrag uw advertenties te promoten.

Hoe kan ik op een veilige manier handelen met een huurder
Een groot deel van de verhuurders zijn betrouwbaar. Helaas kan het voorkomen dat een huurder misbruik maakt van het vertrouwen van de verhuurder. Wij raden u daarom aan om tips voor veilig handelen goed door te lezen om de kans op teleurstellingen te verkleinen.

Wat moet ik doen als ik niet (meer) kan inloggen?
Als u niet kunt inloggen op Verhuurplaats, dan kunt u een nieuw wachtwoord kiezen:

  • Ga naar het inlogscherm;

  • Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’;

  • Voer uw e-mailadres en de verificatiecode in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen;

  • Klik op de knop ‘Versturen’;

  • U ontvangt een e-mail met een link, waarmee u uw nieuwe wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Hoe maak ik een goede advertentie?
Het is heel eenvoudig om een advertentie te plaatsen, maar u wilt uw product natuurlijk ook snel verhuren en voor een goede prijs. Het is daarom belangrijk dat u een goede, aantrekkelijke advertentie maakt die opvalt bij de bezoekers van Verhuurplaats. Lees hier verhuurtips die u kunnen helpen bij het maken van een goede advertentie.

Let op unieke content!

DELEN