Hoe werkt Verhuurplaats (voor verhuurders)?

Verhuurplaats is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er GRATIS een verhuuradvertentie plaatsen of een product huren.

Advertentie plaatsen
Vergroot uw afzetmarkt! Zowel zakelijke als particuliere verhuurders kunnen met hun aanbod op Verhuurplaats terecht. Zakelijke huurders kunnen hun afzetmarkt vergroten. Verhuurplaats ondersteunt de verhuurder om zichzelf en hun producten zo goed mogelijk te presenteren.

Plaats gratis uw advertenties

Eenvoudige zoekacties
De potentiële huurder kan eenvoudig op elke pagina binnen Verhuurplaats zoeken op het product dat hij of zij graag zou willen huren. Daarnaast hebben wij op de homepagina een ‘ontdekgedeelte’, zodat de huurder inspiratie kan opdoen per thema, regio of populair verhuurproduct.

Optimalisatie van onze website
Uw verhuurproducten worden op Verhuurplaats zeer goed gevonden via Google. Wij zijn namelijk continu bezig om onze website te optimaliseren. Alle website optimalisatiemogelijkheden voor zoekmachines en online marketingmogelijkheden worden optimaal benut.

Contact tussen gebruikers
Kenmerkend voor Verhuurplaats als verhuursite is dat het contact tussen huurders en verhuurders, inclusief een mogelijke transactie (huur/verhuur) en de afhandeling ervan, buiten de verhuursite om plaatsvindt. Verhuurplaats heeft als doel om huurders en verhuurders bij elkaar te brengen op een overzichtelijke manier, met een compleet aanbod voor de huurders.

Kortom:

  • Grootste verhuursite van Nederland.

  • Gratis advertenties plaatsen.

  • Direct contact tussen huurder en verhuurder.

Let op!
Verhuurplaats is geen partij bij de overeenkomst die tussen een verhuurder en een huurder tot stand komt. Verhuurders en huurders dienen onderlinge geschillen zelf op te lossen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Nieuwe ideeën?
Wij zijn continu bezig om Verhuurplaats te verbeteren. Heeft u nog ideeën? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

DELEN