Hoe werkt Verhuurplaats (voor huurders)?

Verhuurplaats is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er GRATIS een verhuuradvertentie plaatsen of een product huren.

Eenvoudige zoekacties
U, als huurder, kunt eenvoudig op elke pagina binnen Verhuurplaats zoeken naar het product dat u graag zou willen huren. Daarnaast hebben wij op de homepagina een ‘ontdekgedeelte’, zodat de huurder inspiratie kan opdoen per thema, regio of populair verhuurproduct.

Contact tussen gebruikers
Kenmerkend voor Verhuurplaats als verhuursite is dat het contact tussen huurders en verhuurders, inclusief een mogelijke transactie (huur/verhuur) en de afhandeling ervan, buiten de verhuursite om plaatsvindt. Verhuurplaats heeft als doel om huurders en verhuurders bij elkaar te brengen op een overzichtelijke manier, met een compleet aanbod voor de huurders.

Let op!
Verhuurplaats is geen partij bij de overeenkomst die tussen een verhuurder en een huurder tot stand komt. Verhuurders en huurders dienen onderlinge geschillen zelf op te lossen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Nieuwe ideeën?
Wij zijn continu bezig om Verhuurplaats te verbeteren. Heeft u nog ideeën? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

DELEN