Funslang

van Zoef.com in Amsterdam

  • Funslang

Verhuuromschrijving


De funslang staat ook bekend onder de naam 'levende rups'. Er is goed teamwork verreist om de rups goed en snel over de finish te brengen.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Bent u rond aan het kijken voor een funslang om te huren? Verdien een zakcentje bij, plaats een verhuuradvertentie op Verhuurplaats! Met Verhuurplaats vindt u snel het juiste product. Met Verhuurplaats vindt u gemakkelijk een funslang om te huren. Huren houdt de schuur netjes en is goed voor het milieu.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 18,15 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.