Endoscoop 10 meter kabel (PCE-VE340)

van Meetinstrumenthuren.nl in Doetinchem

  • Endoscoop 10 meter kabel (PCE-VE340)

Verhuuromschrijving


Endoscoop PCE-VE 340De video-endoscoop PCE-VE 340 is het optimale werktuig voor deskundigen en onderhouds- en ontwikkelingstechnici. De endoscoop maakt het mogelijk om, behalve het inwendige van machines en installaties te visualiseren zonder de noodzakelijke demontage, ook beelden en videosequenties te nemen van de onderdelen die u wilt checken. Deze kunnen in het apparaat worden opgeslagen om ze daarna naar de PC te transfereren. Het is het ideale instrument voor onderhoud en behoud in industriële bedrijven en werkplaatsen. Nog nooit was het zo eenvoudig en goedkoop om een gedocumenteerde optische analyse uit te voeren met een endoscoop. Denkt u ook aan de geringe diameter van de kabel (5,5 mm), waardoor het mogelijk is om tot in zeer kleine onderdelen door te dringen. Op de kabel zijn markeringen aangegeven zodat u te weten kunt komen hoever u in een buis bent doorgedrongen. De bediening is zeer eenvoudig. Leid de flexibele kabel via een gaatje of een holte vlakbij de plek die u wilt zien naar binnen en bestudeer alles op het beeldscherm. U kunt nu een foto maken voor documentatie, die in het geheugen van de video-endoscoop wordt opgeslagen. U kunt dit beeld wanneer u maar wilt naar een PC transfereren. Dankzij de flexibele leidraad, het geringe gewicht en de uitstekende optiek, kunt u met deze video-endoscoop op een snelle en eenvoudige wijze de zwakke en problematische punten opsporen. Hierdoor is het mogelijk om preventieve maatregelen te nemen zonder dat daarbij dure demontage moet worden uitgevoerd. Voornamelijk de documentatie aan de hand van beelden of video maakt een onderzoek voor en na de reparatie mogelijk. Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een reconstructie of een reparatie, kan men de oorspronkelijke toestand met de eindtoestand vergelijken.

Technische Specificaties:
Lengte van de flexibele kabel: 10 meter
Kabeldiameter: 5,5 mm
Buigradius: 90 mm
Kijkafstand: 1,5 ... 10 cm
Gezichtsveld/ Gezichtshoek: 67 °
Verlichting: 4 LED's
Belichting: Automatisch
Witbalans: vast
Beeldsensor: CMOS
Resolutie / beeldsensor (dynamisch / statisch): 320 x 240 / 640 x 480
Beeldfrequentie: 30 / s
Beeldscherm: 3,5 " TFT-beeldscherm
Poort: mini-USB 1.1 (AV out)
Beeldgeheugen: 2 GB geheugenkaart (inclusief)
Gewicht met de koffer: 4,25 kg

Inhoud van de zending:
1 x video-endoscoop PCE-VE 340N, 1 x 2 GB geheugenkaart, 1 x USB-kaart, 1 x video-uitgangskabel, 3 x spiegels (70º, 90º en 110º), 1 x koffer, 1 x oplader en 1 x gebruiksaanwijzing

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 104,00 per week
Borg: € 150,00
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Meetinstrumenthuren.nl Bekijk alle 11 verhuuradvertenties
Meetinstrumenthuren.nl is een jong internet bedrijf met een lange ervaring in meetinstrumenten. Onze oprichters hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de productie en het gebruik van verschillende meetinstrumenten en andere industriële toepassingen. Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige meetinstrumenten van bekende leveranciers en werken samen met bekende A-merken, waardoor wij de beschikking hebben over meer dan 3000 verschillende producten. Wij streven na uw vaste, betrouwbare leverancier te zijn voor het huren van meetinstrumenten, waarbij onze focus ligt op een goede klantrelatie. Wij stellen ons zo op dat u terugkomt: keer op keer. Waar en wanneer u maar wilt.
Fabriekstraat 26
7005 AR DoetinchemKaart