Drankwarmhouddispenser 85 L

van Zoef.com in Amsterdam

  • Drankwarmhouddispenser 85 L

Verhuuromschrijving


Een drankdispenser is ideaal om warme of juist koude dranken in te vervoeren en schenken. De dispenser is volledig isolerend waardoor uw dranken voor langere tijd op eenzelfde temperatuur zullen blijven.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Bent u op zoek naar een drankwarmhouddispenser 85 L om te huren? Verdien een zakcentje bij, plaats een verhuuradvertentie op Verhuurplaats! Plaats nu ook gratis uw verhuuradvertentie op Verhuurplaats. Verhuurplaats vergelijkt voor jou de beste verhuur aanbieders. Met Verhuurplaats kan u eenvoudig zoeken naar een drankwarmhouddispenser 85 L die te huur wordt aangeboden.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 13,91 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.