Bierglas Color groen

van Zoef.com in Amsterdam

  • Bierglas Color groen

Verhuuromschrijving


De prijs van dit artikel geldt inclusief schoonmaakkosten.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Wilt u een bierglas Color groen huren? Verdien een zakcentje bij, plaats een verhuuradvertentie op Verhuurplaats! Op Verhuurplaats vindt u altijd de beste prijs voor een te huren bierglas Color groen. Huren houdt de schuur netjes en is goed voor het milieu. U kunt eenvoudig direct contact leggen met de verhuurder.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 0,36 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.