Asian fingerfood mini kipmix

van Zoef.com in Amsterdam

  • Asian fingerfood mini kipmix

Verhuuromschrijving


Asian fingerfood | Mini kipmix met diverse smaken, 30 stuks. Deze Asian fingerfood | Mini kipmix bittergarnituren worden warm bij u afgeleverd.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Was u aan het rondkijken voor een te huren asian fingerfood mini kipmix? U hoeft niet langer op verschillende websites te zoeken, u vindt het hier op Verhuurplaats. U kunt kosteloos gebruik maken van Verhuurplaats. Met Verhuurplaats kunt u gemakkelijk verhuuradvertenties overzien. Op Verhuurplaats kunt u makkelijk speuren naar een asian fingerfood mini kipmix.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 29,64 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.