Asian fingerfood garnalen in jasje

van Zoef.com in Amsterdam

  • Asian fingerfood garnalen in jasje

Verhuuromschrijving


Garnalen in een jasje, 30 stuks. Deze Asian fingerfood bittergarnituren worden warm bij u afgeleverd.

Bekijk deze advertentie op Zoef.com

Probeert u een te huren asian fingerfood garnalen in jasje op te speuren? Verhuurplaats vergelijkt alle verhuuradvertenties voor u. Via Verhuurplaats neemt u direct contact op met de verhuurder. Op Verhuurplaats kunt u makkelijk speuren naar een asian fingerfood garnalen in jasje. U hoeft niet langer op verschillende websites te zoeken, u vindt het hier op Verhuurplaats.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 29,64 per dag
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Zoef.com Bekijk alle 1935 verhuuradvertenties
Het landschap van verhuurpartijen is enorm en daardoor is het lastig om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er geen partijen die alles op één plek aanbieden. Je wilt toch in een oogopslag zien waar je aan toe bent zonder direct de telefoon te hoeven pakken. Zoef.com is het grootste online verhuurplatform van Nederland waarbij alles te huur is voor iedere gelegenheid en tegen de laagste prijsgarantie. Van barkruk tot vliegtuig en van boormachine tot stormbaan.

Want huren is het nieuwe kopen!

Dagelijks worden er zo'n 150 orders zorgvuldig en succesvol verwerkt, ontvangt de klant gegarandeerd binnen 24 uur reactie en zijn er reeds 50.000 tevreden klanten bediend. Zoef.com is in 2013 opgericht en zal eind 2015 verder uitbreiden binnen Europa.