Asfalt-betonzaag 1.200 mm

van Boels in Sittard

  • Asfalt-betonzaag 1.200 mm

Verhuuromschrijving


Krachtige wegenzaag voor grote karweien als vliegvelden, hoofdwegen, uitgebreid onderhoudswerk en andere toepassingen waar productie de aandacht heeft.

Kenmerken
  • Elektrisch geleidesysteem
  • Alleen verkrijgbaar in gespecialiseerde vestiging
Max. zaagdiepte (mm): 530
Max. bladdiameter (mm): 1.200
Vermogen (w/v)/(kw/pk): 47 / 62
Afmetingen (mm): 1.816 x 949 x 1.632
Gewicht (kg): 955
Brandstof: diesel

Alle prijzen van Boelsproducten zijn excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-, afkoop- en brand-/diefstalregelingen.

Bekijk deze advertentie op Boels.nl

Probeert u een te huren asfalt-betonzaag 1.200 mm op te speuren? Huren houdt de schuur netjes en is goed voor het milieu. Verhuurplaats laat een mooi overzicht zien van verhuuradvertenties. Met Verhuurplaats zoekt u probleemloos naar een te huren asfalt-betonzaag 1.200 mm. Met Verhuurplaats vindt u snel het juiste product.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
    Nog geen huurprijzen beschikbaar.
Beschikbaarheid
Altijd te huur
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
Boels Bekijk alle 1365 verhuuradvertenties
Als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment is Boels Rental één van de meest bekende verhuurbedrijven in Europa. Boels Verhuur behoort tot één van de snelst groeiende verhuurbedrijven. Boels verhuurt bijna alles.

Binnen Boels Rental zijn er 10 vestigingen die zich alleen bezig houden met bouwplaatsinrichting, die volledig zijn toegelegd op alles wat met bouwliften te maken heeft of die units voor tijdelijke huisvestiging verhuren. Boels wil voor bouwbedrijven méér zijn dan een leverancier. Het streven is om de relatie uit te bouwen tot een partnerschap, waarbij de complete materieeldienst aan Boels als outsourcing-partner wordt toevertrouwd.

Al bijna dertig jaar verhuurt Boels ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair, decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. De afdeling Portable Kitchens levert mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur aan hotels, ziekenhuizen, het leger of grote events. Machineverhuur is en blijft de core business van Boels Rental. Vanuit ruim 300 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk. Tsjechië, Polen, Italië en Slowakije, verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen.