AA-Reestryck vakantiewoning Drenthe

van AA-Reestryck vakantiehuis op de grens van Drenthe Overijssel in Koekange

  • AA-Reestryck vakantiewoning Drenthe
  • AA-Reestryck vakantiewoning Drenthe
  • AA-Reestryck vakantiewoning Drenthe
  • AA-Reestryck vakantiewoning Drenthe

Verhuuromschrijving


Vakantiehuis/vakantiewoning op de grens van Drenthe/Overijssel. Gelegen op een kleinschalig en rustig park aan de bosrand van de staatsbos Staphorst/IJhorst. Volop fiets- en wandelmogelijkheden. Prachtige woning, volledig ingericht met een grote tuin op het zuiden (656 m2) met trampoline. Wij bieden u een mooi natuurhuisje met heerlijke opgemaakte bedden. In de berging 2 fietsen die u tijdens uw verblijf mag gebruiken. Het huisje is voorzien van vele extra's en heeft een perfecte zonligging. Voor meer informatie zie onze website.

Verhuurprijzen

(inclusief BTW)
  • € 300,00 per midweek
  • € 250,00 per weekend
  • € 420,00 per week
Borg: € 50,00
Beschikbaarheid
Groen:te huur
Rood:verhuurd
Gerelateerde verhuur advertenties
Stel uw vraag
Verder naar stap 2
AA-Reestryck vakantiehuis op de grens van Drenthe Overijssel Bekijk alle 1 verhuuradvertenties
AA-Reestryck, vakantiehuis op de grens van Drenthe en Overijssel. Aan de bosrand, prachtige vakantiewoning met een grote tuin op het zuiden 656m2, perfecte zonligging. Wij bieden u een compleet ingericht vakantiehuis met heerlijke opgemaakte bedden. All-in prijzen, alleen bijkomende kosten toeristenbelasting.

Gelegen op een kleinschalig parkje. Geschikt voor iedereen die van de natuur en de rust houdt. Volop fiets- en wandelmogelijkheden. In de berging 2 fietsen die u tijdens uw verblijf mag gebruiken. Volledig ingericht met vaatwasser, wasmachine, combimagnetron etcetera. Tarieven voor verhuur zijn inclusief bed-/keukenlinnen, energiekosten en eindschoonmaak. Gratis wifi. Voor meer informatie zie onze website